Najaarsworkshops 2022 - Een najaars workshop in het brabantse Oss volgen?

Voor een najaars workshop in Oss vind je hieronder een tweetal leuke voorbeelden. Het zijn twee prachtige tafelstukken met bloemen van dit seizoen en pompoenen. Natuurlijk mag een waxinelichtje of theelichtje niet ontbreken maar je kunt in de houders ook een kaars (niet inbegrepen) plaatsen.

Heb je zin om mee te doen met één van de najaarsworkshops in Oss? Geef je dan snel op.

Alle workshops starten om 19.30 uur op de volgende datums:
maandag 26 september
dinsdag 27 september
woensdag 28 september

Ben je met een gezellig groepje?
Of zoek je een workshop voor een bedrijfsuitje of voor een personeelsfeest in het najaar?

Buiten de datums in de agenda zijn er voor een groepje altijd wel mogelijkheden. Heb je bijvoorbeeld zin om met je vrienden of vriendinnen of met buren of familie een 'besloten' najaars workshops in Oss te volgen op een ochtend, middag of avond? Laat dit dan even weten. In overleg plannen we dan een datum en het tijdstip voor deze najaarsworkshops!

Materialen... decoraties...

Bij de najaarsworkshops zijn altijd alle materialen, gebruik van gereedschappen e.d. inbegrepen tenzij nadrukkelijk anders vermeld. Het kan voorkomen dat gewerkt wordt met andere bloemen dan in het najaars tafelstukje omdat dezelfde bloemen niet verkrijgbaar zijn op dat moment. Wel krijg je altijd gratis een heerlijk kopje koffie of thee en een lekkere versnapering tijdens de najaarsworkshop.


 • najaars workshops
  2022 01
 • herfstworkshops
  2022 01
 • najaarsworkshops
  2022 02
 • herfst workshops
  2022 02
najaars workshops

najaarsworkshops
2022 01 - € 38,50

Najaars workshop op rechthoekige schaal van ca. 50 x 20 cm inclusief windlicht. Opgemaakt met bloemen en pompoenen.

herfstworkshops

rechthoekige schaal
2022 01 - € 38,50

Herfstworkshop met pompoenen en herfstbloemen op een schaal van ca. 50cm x 20cm met een windlicht waar je ook een kaars (niet inbegrepen) in kunt zetten.

najaarsworkshop

ronde schaal
2022 02 - € 28,50

Ronde schaal opgemaakt met bloemen en pompoenen. Let op: cactuspotje niet inbegrepen. Meerprijs € 1,50. Najaarsschaal met een doorsnede van ongeveer 25cm.

herfst workshops

ronde schaal
2022 02 - € 28,50

Let op: bij deze workshop is het cactuspotje niet inbegrepen. Meerprijs € 1,50. Ronde herfstschaal van ca. 25 cm doorsnee opgemaakt met pompoenen en najaarsbloemen. Najaars workshop die wordt gegeven in Oss.