Creatieve workshops Brabant

Heerlijk boetseren in Brabant? Leuk je hier in Oss - tussen Den Bosch en Nijmegen - te ontmoeten. Ik geef creatieve workshops met klei en andere materialen die je samen met klei kunt gebruiken. Zo kun je leren werken met meerdere technieken voor een veelvoud aan uitdagingen en ideeën. Je kunt gezellig bij mij in het atelier modelleren maar ik kom ook naar de (bedrijfs-)locatie toe.

Een workshop of cursus in het atelier.

In het gemoedelijke atelier kun je eenmalige een workshop volgen op een ochtend, middag of avond. De lesprijs voor een dagdeel is € 12,50 of koop een knipkaart voor 5 dagdelen met een leuke korting. Je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld cursussen of dagworkshops.

Elke week zijn er ook vaste 'Open Atelier'-avonden op de maandag en woensdag waar je in alle vrijheid kunt werken aan je eigen creatie. Bij voldoende deelname kun je ook kiezen voor andere dagdelen.

Een kopje thee of koffie?
Gratis! En met iets lekkers er bij verhoogt dit zeker het creatieve knutselplezier.

Interesse om aan een creatieve workshop deel te nemen?

Neem eens een kijkje op de diverse creatieve pagina's in de fotogalerie of op de Facebook pagina! Veel van de getoonde voorbeelden zijn mogelijk. En... nieuwe kunstwerken worden regelmatig toegevoegd. Staat je voorbeeld er niet bij? Informeer dan eens naar de mogelijkheden.
naar de fotogalerij met allerlei creatieve mogelijkheden voor workshops

Enthousiast geworden? Zin om creatief in workshops aan de slag te gaan? Mail de naam van de workshop die je wilt volgen of bel bijvoorbeeld eens. Ik begeleid je vervolgens naar een verrassend en uniek creatief kunstwerk voor in huis, voor in de tuin of om bijvoorbeeld weg te geven als een origineel cadeautje...
Je gaat altijd met een tevreden gevoel en iets heel eigens naar huis!

Je 'eigen' groepsuitjes organiseren, vrijgezellenfeesten of bedrijfsuitjes?

Ben je met een groepje en wil je zelf een groepsuitje of personeelsfeestje organiseren? Een ontspannen dagje of avondje uit met je zussen? Of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest met als resultaat een leuke blikvanger voor in huis of in de tuin? Ook dat is mogelijk. Ik organiseer dan een speciaal uitje volledig naar je wensen en op maat! Allemaal een verschillend creatief werkstuk maken? Meestal is zelfs dat mogelijk!

Annuleringskosten

Het kan zijn dat je om een of andere reden een workshop moet annuleren. Je kunt gratis annuleren tot 3 weken voor aanvang van de workshop/cursus.

Na deze 3 weken ga ik de workshop voorbereiden, materialen inkopen e.d. en maak ik dus kosten. Bovendien resrveer ik een plaatsje voor je en is het maar de vraag of ik nog een andere persoon kan vinden om het vrijgekomen plaatsje in te nemen. Daarom is een annulering binnen 3 weken voor aanvang niet meer gratis.

De annuleringskosten binnen deze 3 weken tot 1 week voor de aanvang van de workshop zijn altijd gelijk aan de inschrijvingskosten. De inschrijvingskosten worden per workshop vastgesteld. Deze zijn afhankelijk van ingekochte materialen enzovoorts. Het inschrijfgeld wordt dus niet meer teruggestort.

De kosten voor het afzeggen van een workshop binnen 1 week voor aanvang zijn gelijk aan 100% van de kosten van de workshopprijs.

Wel vervallen de kosten van de annulering als je een vervangende deelnemer kunt regelen. Al ik het verschuldigde inschrijfgeld van deze deelnemer ontvangen heb, stort ik jouw inschrijfgeld zo spoedig mogelijk terug.

Mocht ik om een of andere reden de workshop moeten annuleren dan zal ik dit per omgaande en zover mogelijk tijdig melden en natuurlijk ontvang je dan alle betaalde bedragen terug.

Bij inschrijving aanvaard je automatisch deze annuleringsvoorwaarden.

Ik hoor graag van je!

Of wil je liever eerst even kennis maken? Of het atelier zien voordat je een creatieve workshop bespreekt?
Bel, mail of stuur een appje.